Ada satu hari, aku outstation kat muar. Tapi hati aku tergerak sangat nak balik JB, aku rindu rumah, rindu anak2, rindu nak tengok muka bini aku. Masa tu tak ada smartphone lagi…Kun faya kun, Allah nak tunjuk pada aku. Isteri aku dengan jantan lain dalam rumah, anak kecik aku merengek sorang kt luar. Masing2 tengah …

Salam semua. Semalam terbaca kisah suami yang ada isteri curang tapi sayang nak cerai. Bro, kisah kita sama tapi jalan cerita lain. Kat sini, aku share sikit pasal hidup aku. Bismillah… Usia perkahwinan aku 10 tahun, aku ada anak sulung umur 6 tahun dan anak kecik 2 tahun. Aku kerja…

(VIDEO VIRAL) Lelaki “PAW” Bini Depan Pasar Sg. Petani Nak Beli Dadah. Bila Ditegur, Pakcik Tua Ini Pula Hendak Dipukulnya. Tp Silap Orang La Kau Cari Pasal…Orang Ramai Terkejut Apabila Pakcik Itu Tiba-tiba bagi Kunci Mati 21 .Saksikan

SUNGAI PETANI, KEDAH – ‘Suami tak guna!’, itulah gelaran yang sesuai untuk seorang lelaki yang tergamak memukul isteri dan anaknya di kawasan Pasar Tani Sungai Petani untuk mendapatkan wang membeli dadah, lapor Harian Metro. Dalam kejadian yang berlaku pada jam 9.45 pagi tadi, penagih dadah berusia 30 tahun itu bertindak…

Tips Untuk Elak Kereta Bahang Walaupun Dibiar Parking Waktu Panas Terik. Ramai Masih Belum Tahu Cara Ini Memang Mudah… Jom Cuba !!!

Pernah tak bila pergi kerja, parking kereta dekat tempat tak berbumbung dan waktu lunch hour je nak guna kereta pergi makan, buka-buka je “Wow! Panasnya!” Sampaikan nak pegang steering pun tak mampu sebab panas betul. Terpaksa bukak pintu kereta luas-luas, start enjin dan pasang air-cond kuat-kuat dan biarkan ianya sebentar…